Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Foreningen Oslo Edtech Hackathon sine nettsteder. Foreningen Oslo Edtech Hackathon (org. no. 922 273 596) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: edtechhackathon.no. 

Personopplysninger som behandles

Foreningen Oslo Edtech Hackathon samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Foreningen Oslo Edtech Hackathon samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
– Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på edtechhackathon.no lagres i WordPress, vårt Content Management System som brukes til automatisert markedskommunikasjon. Vi tar alltid forholdsregler for å sørge for at informasjonen er beskyttet, og for å slette den på en sikker måte når vi ikke lenger trenger den. Vi har innført sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din. Sikkerhetstiltakene går blant annet ut på at all informasjon samles inn via krypterte sider (HTTPS).

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Foreningen Oslo Edtech Hackathon på telefon eller e-post.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Foreningen Oslo Edtech Hackathon kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Infotjenester.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Foreningen Oslo Edtech Hackathon ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 91 89 77 31

Foreningen Oslo Edtech Hackathon

Om informasjonskapsler (cookies)

Når du besøker våre nettsider på www.edtechhackathon.no, logger vi informasjon om besøket, som oftest i form av cookies. Disse benyttes for å personliggjøre innhold og funksjonalitet, analysere hvordan du bruker nettsiden og i markedsføringsøyemed. Informasjonen kan være om deg, dine preferanser eller enheten du bruker, og med mindre noe annet fremkommer av brukergrensesnittet kan informasjonen ikke benyttes til å identifisere deg direkte.

Du har muligheten til å akseptere eller avvise cookies. De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies, men du kan vanligvis modifisere nettleseren din til å avvise cookies hvis du foretrekker det:

Hvis du ønsker å lære mer om cookies, eller hvordan du kan kontrollere eller slette de, kan du gå til http://www.youronlinechoices.com/nor/ for en detaljert guide om interessebasert markedsføring og personvern. I tillegg er det enkelte tredjeparts annonsenettverk, inkludert Google, som tillater brukerne å velge bort eller tilpasse preferanser knyttet til Internett-surfing:

Google Ads Settings
Facebook annonseinnstillinger

VI BENYTTER FØLGENDE COOKIES

Handlekurv

Lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din og dine produktsøk.

Google Analytics

Informasjonskapslene fra Google Analytics gjør oss i stand til å se antall besøkende, kilder til trafikken, hvordan du bruker nettsiden vår, og kan benyttes til å vise personlig tilpassede annonser. Informasjonskapslene er innstilt til å slettes automatisk etter 14 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:

Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Google Displaynettverket

Informasjonskapselen medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, kan vise personlig tilpassede annonser på en rekke nettsteder på Internett som er del av Google sitt innholdsnettverk basert på interesser og tidligere nettstedsbruk.

Facebook

Informasjonskapslene til Facebook gir innsikt om samhandling med våre annonser og vårt nettsted. Resultatene til annonsekampanjer på Facebook måles ved hjelp av informasjonskapsler, og informasjonskapsler hjelper med å levere og måle annonser i forskjellige nettlesere og på forskjellige enheter som brukes av samme person.

Lukk meny
×
×

Handlekurv