Vil du bli sponsor på Oslo EdTech Hackathon?

For Oslo Edtech Hackathon er målet å finne nye innfallsvinkler og løsninger på frafall. Det kan være løsninger som forhindrer frafall eller løsninger som engasjerer og fanger opp de som har falt utenfor.

Vi ønsker å skape en delings- og nettverksarena som bidrar til livslang læring. Derfor tror vi at folk med ulik bakgrunn og i ulike livsfaser sammen finner de beste læringsløsningene.

Med hackathonet ønsker vi å tilrettelegge for en felles dugnad som kan gi teknologiske løsningsforslag på en viktig samfunnsutfordring.

Hackathonet kan blant annet se på frafall som følge av økende kjønnsforskjeller i skolen. Stoltenberg-utvalget jobber med denne problemstillingen og løsningene fra noen av de 25 lagene vil kunne inngå som en del av høringen til NOU 2019: 3 som har frist 6. mai.

Vi er en ideell stiftelse og vi er derfor avhengig av betalende samarbeidspartnere for å dekke faktiske kostnader til bl.a. superdigg mat, vakthold og kule premier til vinnerlagene.

Vi kan i retur love god eksponering og en gylden mulighet til å påvirke det første EdTech-hackathonet i Norge sammen med andre toneangivende aktører innen læringsteknologi.

Hackathonet er organisert som en ideell forening. Vi søker derfor sponsorer til å støtte direkte kostnader vi har til arrangementet. Vi har to kategorier av sponsorpakker. En sponsor kan kjøpe mer enn én pakke om ønskelig.

  • 20 000
  • 50 000

Dette får du som sponsor (uansett beløp)

  • Du får logo på denne nettsiden
  • Du får logo på arrangementets SoMe-kanaler
  • Du får anledning til å skrive et blogg-innlegg om tematikken
  • Inntil 5 deltakere fra din virksomhet får delta gratis på åpningen av hackathonet 3. mai. Disse vil få mat og drikke på lik linje med deltakere.
  • Inntil 5 deltakere fra din virksomhet får delta gratis på premieutdelingen lørdag 4. mai. Disse vil få mat og drikke på lik linje med deltakere.
  • Du kan stille med egne folk til å gjøre  markedsføringsstunt under hackathonet. Disse vil få mat og drikke på lik linje med deltakere.

Mulighet til å være mentor/rådgiver for lagene.

For 50 000 får du som sponsor dette i tillegg

  • Logo på alt trykt og digitalt markedsmateriell (roll-up, flyer, skjermer og på scenen)

Nevnt og takket under åpning og prisutdeling.

Arrangørene kommer til å filme og lage innhold fra selve hackathonet. Som sponsor får til tilgang til høyoppløselige filer som produseres under hackathonet (videoer, bilder osv) til eget bruk/promotering.

Dere kan sende 10 deltakere fra egen bedrift til åpningen 3. mai samt til prisutdelingen 4. mai. Disse vil få mat og drikke på lik linje med deltakerne.

Er dette interessant? Hvis ja, fyll ut feltene under, så tar vi i arrangementskomiteen snarlig kontakt!

[contact-form-7 id=»584″ title=»Partnerskjema»]