Samarbeidspartner på Oslo EdTech Hackathon?

På Oslo Edtech Hackathon utfordrer vi deltakerne til å utforme et konsept som kan bidra til at en utsatt gruppe får en bedre hverdag og at terskelen for å delta i samfunnet blir lavere, enten det er på skolen, i studiene eller i livet generelt.

Vi oppfordrer deltakere til selv å velge problemstilling, det kan være alt fra gode løsninger for å ivareta universell utforming til hva man kan gjøre for å forhindre sosial isolasjon blant unge. De eneste fellesnevnerne vi ønsker at løsningene skal ha, er at de ivaretar et fokus på læring, utvikling og inkludering.

Vi ønsker å skape en delings- og nettverksarena som bidrar til livslang læring. Derfor tror vi at folk med ulik bakgrunn og i ulike livsfaser sammen finner de beste læringsløsningene.

Med hackathonet ønsker vi å tilrettelegge for en felles dugnad som kan gi teknologiske løsningsforslag på en viktig samfunnsutfordring.

Hackathonet kan blant annet se på utenforskap som følge av digital usikkerhet og sosial isolasjon. 

Vi er en ideell stiftelse og vi er derfor avhengig av betalende samarbeidspartnere for å dekke faktiske kostnader til bl.a. superdigg mat, vakthold og kule premier til vinnerlagene.

Vi kan i retur love god eksponering og en gylden mulighet til å påvirke det andre EdTech-hackathonet i Norge sammen med andre toneangivende aktører innen læringsteknologi.

Vi har to kategorier av sponsorpakker, sølv og gull. 

Dette får du som sølvsponsor (25.000)

  • Du får logo på denne nettsiden
  • Du får logo på arrangementets SoMe-kanaler
  • Du får anledning til å skrive et blogg-innlegg om tematikken
  • Inntil 2 deltakere fra din virksomhet får delta gratis på åpningen av hackathonet 27. mars. Disse vil få mat og drikke på lik linje med deltakere.
  • Inntil 2 deltakere fra din virksomhet får delta gratis på premieutdelingen lørdag 28. mars. Disse vil få mat og drikke på lik linje med deltakere.
  • Du kan stille med egne folk til å gjøre  markedsføringsstunt under hackathonet. Disse vil få mat og drikke på lik linje med deltakere.

Mulighet til å være mentor/rådgiver for lagene.

Som gullsponsor får du dette i tillegg (50.000)

  • Logo på alt trykt og digitalt markedsmateriell (roll-up, flyer, skjermer og på scenen)

Nevnt og takket under åpning og prisutdeling.

Arrangørene kommer til å filme og lage innhold fra selve hackathonet. Som sponsor får til tilgang til høyoppløselige filer som produseres under hackathonet (videoer, bilder osv) til eget bruk/promotering.

Dere kan sende 10 deltakere fra egen bedrift til åpningen 3. mai samt til prisutdelingen 4. mai. Disse vil få mat og drikke på lik linje med deltakerne.

Er dette interessant? Hvis ja, fyll ut feltene under, så tar vi i arrangementskomiteen snarlig kontakt!